noca missie nebo kwaliteit byry specialismen woqu duurzaam bouwen kuqu innovatie goqu mensen saqu certificering luju verwarming reth airconditioning chol luchtbehandeling tero regeltechniek chyf piping tysu sanitair ryxy maintenance ziho contracten cida referenties chic vacatures cemu contact thyx routebeschrijving neth nieuwsHome  |  Zoeken  » 


Kwaliteit
Kwaliteit is een sleutelwoord binnen Van Bon Installaties-Technisch Beheer. In de keuze van haar materialen en merken, de opleiding van haar mensen en in de vastgelegde procedures wordt alles bepaald door de kwaliteitsdoelstellingen. Doordat er steeds een terugkoppeling plaatsvindt vanuit de afdeling Technisch Beheer naar de installateurs en ontwerpers, is binnen Van Bon de kwaliteitscirkel werkelijk rond gemaakt.
Hierdoor wordt het kwaliteitsniveau van Van Bon iedere dag nog verder omhoog gebracht. Alle medewerkers staan klaar met één perspectief: u optimaal van dienst te zijn. Nu en in de toekomst.

Zoals Van Bon in haar dienstverlening geen compromissen doet als het om kwaliteit gaat, zo kijkt het ook naar haar toeleveranciers. Leveranciers dienen aan dezelfde kwaliteitseisen te voldoen voordat zij aan het leveringsgamma van het bedrijf worden toegevoegd. Bij de beoordeling hiervan wordt zeker niet alleen gekeken naar het feitelijke product en naar de prijs/prestatieverhouding. Ook wezenlijke zaken als de leveringsbetrouwbaarheid en de periode waarin onderdelen worden nageleverd, worden meegewogen in de keuzes. Voor de klant is dat de garantie dat een installatie van Van Bon ook op de lange termijn de beste keus is.

Wie de hoogste kwaliteit wil leveren moet werken met gemotiveerde medewerkers. Van Bon weet als geen ander dat je daar iets voor moet doen. Daarom heeft het bedrijf een personeelsbeleid waarin mensen de kans krijgen te blijven groeien en een strategie waarbij stelselmatig de kennis van onze specialisten wordt overgedragen op de volgende generatie. Dat heeft geresulteerd in een certificering als Erkend Leerbedrijf en, belangrijker dan dat, het zorgt voor een hoog niveau van de medewerkers en daarmee van het opgeleverde werk.

Van Bon is op meer fronten gecertificeerd en erkend. Certificeringen als VCA**, STEK, ISO, SCIOS en KOMO INSTAL zijn heldere bewijzen van de geleverde kwaliteit. Van Bon voldoet glansrijk aan de eisen die vanuit de diverse certificerende bedrijven gesteld worden en kan zo dus moeiteloos voldoen aan de waarborgen die er gevraagd worden op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en rendement.

De markt waarin Van Bon opereert is flink in beweging. Niet alleen nieuwe technieken, maar met name ook nieuwe regelgeving maken dat de kennis van de medewerkers steeds weer up-to-date moet worden gehouden. Daar zorgt het bedrijf consequent voor. Alle medewerkers volgen jaar na jaar aanvullende opleidingen en trainingen, zodat ze u vandaag al van dienst kunnen zijn met de kennis van morgen.

Van Bon - Hoppenbrouwers Techniek HeeschOsseweg 3 - 5384 NA
Heesch - Tel 0412 451623 - Email heesch@hoppenbrouwers.nl