keso missie cawe kwaliteit tegy specialismen gylo duurzaam bouwen febo innovatie requ mensen hepo certificering capa verwarming reko airconditioning zygu luchtbehandeling nudy regeltechniek cofi piping kihi sanitair vetu maintenance quac contracten mowa referenties cina vacatures thob contact zowy routebeschrijving chah nieuwsHome  |  Zoeken  » 


Innovatie
Van Bon Installaties-Technisch Beheer houdt in uw belang de ontwikkelingen scherp in het oog. Die gaan snel: Is er koud iets nieuws, dient het volgende zich al aan. Van Bon omarmt die innovaties. Ze vormen immers niet alleen de toekomst van onze onderneming en de installatiebranche, maar dragen er ook daadwerkelijk toe bij dat vraagstukken op het gebied van veiligheid, zorg, mobiliteit en milieu opgelost worden.

Vanuit die gedachte zijn de medewerkers van Van Bon pro-actief met innovaties bezig. Ze combineren op een slimme wijze bestaande kennis met nieuwe producten, diensten en technologie om zo tot nieuwe inzichten čn oplossingen te komen op het gebied van gebruik, ontwerp, technologie, onderhoud en beheer. Dat levert werkelijk toegevoegde waarde voor onze relaties op.

Een actuele innovatie zijn de geďntegreerde installaties; installatie-ontwerpen die vaak in een samenspel binnen een bouwteam ontstaan, waarbij een optimum bereikt wordt op het gebied van bediening, regelbaarheid en beheer. Met dergelijke innovatieve installaties formuleert Van Bon een antwoord op de groeiende vraag naar comfort en energieprestaties.

Van Bon Installaties - Technisch Beheer B.V.Osseweg 3 - 5384 NA  Heesch - Tel  0412 451623 - Email info@vanbonbv.nl