ryxy missie ketu kwaliteit fahi specialismen dumi duurzaam bouwen kuhi innovatie xyak mensen vufy certificering mine verwarming hiri airconditioning lich luchtbehandeling sevi regeltechniek zich piping xyuc sanitair puru maintenance vasa contracten quod referenties doga vacatures kymy contact sypu routebeschrijving moki nieuwsHome  |  Zoeken  » 


Verwarming
Door inventiviteit en een gedegen visie en aanpak op het gebied van duurzaamheid en energiebeheer, heeft Van Bon Installaties-Technisch Beheer een naam opgebouwd in verwarmingstechniek.

Steeds zijn de vraag naar comfort en specifieke technische eisen het uitgangspunt om met een verwarmingsconcept te komen dat optimaal voldoet aan de gestelde eisen. Van Bon combineert daarbij alle expertise en alle technieken die het tot haar beschikking heeft. Installaties kunnen dus een traditionele verwarmingsinstallatie omvatten, maar bijvoorbeeld ook combinaties met lage temperatuurverwarming, zonne-energie, stralingswarmte, klimaatplafonds, luchtverwarming of een warmtepompinstallatie. Zowel in de toegepaste techniek, als in de omvang van de installatie kent Van Bon geen beperkingen.

In de loop der tijd is Van Bon zich steeds meer gaan richten op de utiliteitsmarkt en heeft zich daar nu een goede positie verworven. Het bedrijf verzorgt kleine bedrijfshallen met enkele luchtverhitters maar ook grote ketelhuizen van enkele megawatts. Ze worden door Van Bon snel en efficiŽnt geÔnstalleerd. De aanpak daarbij is passend bij de situatie: pragmatisch en nuchter.

Juist in de utiliteitsbouw wordt van de installateur een zeer grote flexibiliteit in de planning verwacht. Van Bon kent die eisen en weet daarop keer op keer adequaat te reageren. Het wil nadrukkelijk nimmer de partij zijn, die belet dat een opleverdatum gehaald wordt.

Van Bon - Hoppenbrouwers Techniek HeeschOsseweg 3 - 5384 NA
Heesch - Tel 0412 451623 - Email heesch@hoppenbrouwers.nl