roky missie vymy kwaliteit thyq specialismen lape duurzaam bouwen lowi innovatie reth mensen luzo certificering wyry verwarming vaga airconditioning dobu luchtbehandeling bepi regeltechniek rani piping cyqu sanitair puri maintenance soda contracten julu referenties lech vacatures ruje contact rava routebeschrijving ryli nieuwsHome  |  Zoeken  » 


Luchtbehandeling
Luchtbehandelingsinstallaties zijn in de loop der tijd uitgegroeid tot een van de specialismen van Van Bon Installaties-Technisch Beheer. Of het nu gaat om mechanische ventilatiesystemen, variabel volume inductiesystemen, warmteterugwininstallaties, filters, ontvochtigers of bevochtigers; Van Bon heeft de expertise en de mensen in huis om tot een perfect product te komen en zo in te spelen op de steeds striktere temperatuurs- en vochtigheidseisen die in werkomgevingen gesteld worden. Van Bon werkt met u aan een gezond en tochtvrij binnenklimaat.

Gezien de breedte van haar expertise combineert Van Bon in het geval van luchtbehandeling uiteraard ook diverse technieken en wordt luchtbehandeling vaak in combinatie met airconditioning, ontvochtiging, verwarming, ventilatie en bevochtiging aangeboden. In een dergelijke integrale aanpak herkent u de specialist.

Van Bon heeft uiteraard ook de expertise in huis om installaties volledig in te regelen. Haar ervaren en goed geoutilleerde medewerkers kunnen zo het rendement van installaties optimaliseren.

Van Bon Installaties - Technisch Beheer B.V.Osseweg 3 - 5384 NA  Heesch - Tel  0412 451623 - Email info@vanbonbv.nl