raso missie lini kwaliteit wady specialismen lehy duurzaam bouwen dufe innovatie wive mensen chem certificering tisi verwarming jihu airconditioning noth luchtbehandeling gopu regeltechniek roma piping lusa sanitair rago maintenance dath contracten hith referenties gubo vacatures wumy contact nato routebeschrijving fygo nieuwsHome  |  Zoeken  » 


Maintenance
Van Bon Installaties-Technisch Beheer verzorgt het tekenwerk, de calculaties en de volledige projectvoorbereiding in eigen huis. Eigen mensen en partners die onder verantwoording van Van Bon werken, zorgen vervolgens voor de feitelijke installatie. Maar daar houdt de dienstverlening en de verantwoordelijkheid niet op. Van Bon blinkt immers ook uit in service en onderhoud. Zeven dagen per week staan medewerkers dag en nacht klaar om in het geval van een storing snel ter plaatse te zijn. Want u moet verder. Maar beter dan dat kunnen storingen voorkomen worden.

Van Bon heeft daarvoor een separate business unit Technisch Beheer, die eigen installaties en installaties van derden in onderhoud neemt. Niet alleen om storingen te voorkomen, maar ook om het rendement te verhogen. Worden installaties namelijk in topconditie gehouden, dan is het rendement substantieel hoger en de levensduur beduidend langer. Uiteraard beschikt Van Bon ook over technieken om het beheren en bewaken van installaties op afstand uit te voeren, zodat er sprake is van voortdurende monitoring en minimale verstoring van bedrijfsprocessen.

Van Bon Installaties - Technisch Beheer B.V.Osseweg 3 - 5384 NA  Heesch - Tel  0412 451623 - Email info@vanbonbv.nl