ruwi missie kugo kwaliteit guxy specialismen meto duurzaam bouwen path innovatie weva mensen zych certificering loth verwarming quet airconditioning hyby luchtbehandeling geth regeltechniek puru piping chop sanitair chub maintenance kucy contracten chob referenties weho vacatures kofi contact dyth routebeschrijving sono nieuwsHome  |  Zoeken  » 


Vacatures
Van Bon Installaties-Technisch Beheer heeft een personeelsbeleid waarin mensen de kans krijgen te blijven groeien en een strategie waarbij stelselmatig de kennis van onze specialisten wordt overgedragen op de volgende generatie. Dat heeft zo zijn effecten. Want het niveau van onze mensen is hoog.

De markt waarin Van Bon opereert is flink in beweging. Niet alleen nieuwe technieken, maar met name ook nieuwe regelgeving maken dat de kennis van de medewerkers steeds weer up-to-date moet worden gehouden. Daar zorgt het bedrijf consequent voor. Alle medewerkers volgen jaar na jaar aanvullende opleidingen en trainingen. Niet verwonderlijk dat binnen Van Bon de medewerkers lang in dienst blijven. Dat zegt veel over de manier waarop Van Bon met haar medewerkers omgaat. Hier wordt werkelijk sàmen gewerkt aan een goed product. Hier wordt oprecht aandacht besteed aan een veilige werkomgeving.

Wellicht klinkt je dat als muziek in de oren. Dan is het goed te weten dat Van Bon continu op zoek is naar nieuwe medewerkers die het bedrijf kunnen versterken, professionals met passie voor het vak Installatietechniek, maar zeker ook naar mensen die binnen Van Bon (verder) willen worden opgeleid.
Geïnteresseerd? Stuur dan je open sollicitatie naar info@vanbonbv.nl of gebruik ons online sollicitatieformulier.

Momenteel hebben wij vacatures voor de volgende functies (m/v):

 Hoofdmonteur cv-installaties (dikwandig) – voor info neem contact op met Sjoerd van Teeffelen

 Elektromonteur t.b.v. bekabeling werktuigkundige installaties – voor info neem contact op met Kevin Manders

 Servicemonteur Utiliteit – voor info neem contact op met Renzo Diks

Van Bon Installaties - Technisch Beheer B.V.Osseweg 3 - 5384 NA  Heesch - Tel  0412 451623 - Email info@vanbonbv.nl